joi, 20 ianuarie 2011

O MICÄ ATENTIE PENTRU TOTI VIZITATORII BLOGULUI...

CEVA FAIN!

PENTRU TOTI VIZITATORII MEI O MICÄ ATENTIE..... Ianuarie  2011
Când lumea se cufundă    în beznă şi noroi,    Fă-ţi timp de părtăşie    cu fraţi şi cu surori.   Când timpul parcă zboară,   şi clipa se grăbeşte    Tu stai smerit la cruce,   pe Domnul proslăveşte.

4 comentarii:

Tabitah spunea...

Isus iti intelege zbaterile



Evrei 4:15 Pentru ca noi nu avem un Mare Preot care sa nu poata avea compatimire pentru slabiciunile noastre; ci, Unul care in toate privintele a fost pus la incercare ca noi, dar fara pacat.


Imagineaza-ti ca il intalnesti pe noul politician care este numit ca sa reprezinte districtul sau cartierul tau doar ca sa descoperi ca lui nu ii sunt cunoscute nevoile si problemele cartierului tau. Te vei intreba: "Chiar poate acest tip sa ne reprezinte? Cunoaste macar un lucru despre conditiile noastre de trai? Ii sunt cunoscute diferitele provocari cu care se confrunta familiile de aici? Ma poate ajuta sa-mi duc copilul intr-una din scolile de aici?" Sunt sigur ca ai prefera sa te reprezinte cineva care intelege cu adevarat provocarile cu care te confrunti!


In acelasi mod, sunt atat de bucuros ca exact in acest moment la dreapta Tatalui, avem pe cineva care a venit precum un Om ca sa ne rascumpere, si care intelege pe deplin prin ce trece omul. Atunci cand Isus a umblat pe pamant, El a trecut prin fiecare emotie umana pentru ca sa se poata asemana cu noi din toate punctele de vedere. Isus este Dumnezeu, dar El se afla in prezenta Tatalui ca si Om, reprezentandu-ne.


Prietene, probabil simti ca nimeni nu iti intelege zbaterile. Asculta, desi acest lucru este adevarat cu privire la om, nu este adevarat cu privire la Isus. El cunoaste exact prin ceea ce treci si poate avea compatimire pentru slabiciunile tale deoarece a fost " in toate privintele pus la incercare ca noi, dar fara pacat".


Niciunul dintre noi nu a fost pus la incercare din toate punctele de vedere. Dar Dumnezeu a permis ca Isus sa fie incercat din toate punctele de vedere ca sa poate intelege si sa Se identifice cu zbaterile fiecarei persoane de pe acest pamant. El poate sa fie atins de umanitatea noastra - de slabiciunile noastre, lacrimile, dezamagirile, durerile noastre... toate punctele!


Nu exista incercare, dificultate, provocare sau ispita cu care sa te confrunti si cu care sa nu Se identifice Isus. Prietene, in momentul in care treci prin ea, exact acolo si atunci, si El o simte. Acesta este felul de reprezentant pe care il ai in Isus! Aceasta este dragostea lui Dumnezeu pentru ca tu sa te apropii de tronul Sau de har (nu de judecata) ca sa gasesti indurare si har in vremuri de nevoie! (Evrei 4:15-16)

din"Secretul celui preaiubit..."

Anonim spunea...

Multumesc Tabitah.
M-as bucura sä väd cäti mai multi insetati
care gäsesc alinare pentru sufletele lor...

E putin impropiu sä zic cä e blogul meu...
l-am creat sä fie o bucurie
pentru toti care sunt sinceri si

TRÄIESC CU DOMNUL IESUS....

Tabitah spunea...

DOAR PENTRU AZI

"Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul: sa ne bucuram si sa ne veselim in ea!"Psalmul 118:24
Gandeste-te o clipa: Traiesc conform indemnului din versetul de mai sus? Daca raspunsul este nu , aplica unele modificari! Doar azi, ma voi bucura de fiecare moment al zilei la maximum, neincercand sa rezolv deodata toate problemele vietii. Doar azi, imi voi imbogati mintea , aducand elemente noi lucrurilor pe care le cunosc; voi citi cuvanul lui Dumnezeu cu credinciosie, pentruca este sursa mea de intelepciune si putere. Voi fi atent in special la versetele care-mi cer supunerea, actiuni corectoare si devotament mai inalt. Dor azi, voi fi mai agreabil, asigurandu-ma ca amabilitatea imi va asezona cuvintele.
Doar azi, nu voi cauta sa evidentiez defectele cuiva, nu voi incerca sa schib sau sa "imbunatatesc" pe cineva , cu exceptia propriei mele persoane. Doar azi, voi avea un plan si un tel. S-ar putea sa nu le urmez cu exactitate, insa le voi urma. Facand acest lucru, ma voi salva de doi dusmani: graba si indecizia! Doar azi, imi voi cizela caracterul . Voi face un bine cuiva si voi tine secret acest lucru, iar daca va afla cineva, nu va conta. Doar azi, voi face ceava, ce n-as dori sa fac in mod natural: imi voi oteli spiritul pentru a-m i conduce trupul si-mi voi intari vointa, pentru a-mi ghida emotiile. Doar azi, nu-mi va fi teama sa iubesc sau sa risc; voi face pasi prin credinta, care ma vor purta dincolo de nivelul meu actual de confort; voi incerca sa ma bucur d toate binecuvantarile lui Dumnezeu, crezand cu tarie ca fiecare samanta pe care o sadesc in Imparatia Sa, va fi inmultita de multe ori, fiindu-mi inapoiata pentu a o sadi din nou. Asa voi trai, .......doar azi!

Mi-a dat numele de copil al Său, M-a adus ca să umblu în Lumină. Voi lupta, aşadar, pînă mă va chema la Sine, Voi merge pe calea croită de El; Şi nu-mi pasă prin ce voi trece.... spunea...

Daca crezi ca in viata asta poti face de toate,nu uita ca la urma trebuie sa decontezi.
Nu te uita la om ca trup, ci uitate sufleteste.
Niciodata credinta si fapta nu vor merge despartite in viata unui crestin.
Daca vrei sa intelegi miezul credintei uitate prima data cum esti privit de DUMNEZEU.

CÄTEVA LINK-URI FAINE...COPIAZÄTI-LE SI APOI DELECTEAZÄ-TE!

  • AI GRIJÄ GURÄ MICÄ CE VORBESTI...O CÄNTARE DE COPII DIN CARE PUTEM SÄ-NVÄTÄM CU TOTII:mici si mari http://www.youtube.com/watch?v=gLJD1erqgiU&feature=related
  • CELE MAI TARI PREDICI:Ivor Myers SCÄPAREA DIN GAURA NEAGRA si PAUL WASHER http://video.google.com/videoplay?docid=2235956615729304656#
  • AICI POTI SÄ-TI EXPRIMI PÄREREA,SÄ COLABOREZI SI SÄ TE INFORMEZI...http://parereataconteaza1.wordpress.com/
  • O PREDICÄ INTERESANTÄ DESPRE IMBRÄCÄMINTE: http://video.resursecrestine.ro/predici/51842/cum-va-imbracati-surorilor
  • CÄRTI DE CRESTERE SPIRITUALÄ: http://www.lampadaruldeaur.ro/node/65